Selamat Datang ke Dini's World....family and choices

Monday

BARLEY PEANUT CANDY....with best price..

MAKAN-MAKAN ATAU BISNES.....
                           LATEST UDATE ON 20.8.2010
                     (Ramadhan Promotion)

                                                   INDIVIDUAL PACK
                            Inilah isi dalamnya...coated with barley...melting in your mouth

Assalamualaikum semua.... BARLEY PEANUT CANDY...LATEST RAMADHAN PROMOTION...SERENDAH RM 21/KG... Bagi yang dah pernah rasa... rasanya memang tidak dapat dilupakan.. baik kanak-kanak atau dewasa. Bagi yang belum pernah kenal... bolehlah cuba...dan yang berminat boleh juga ambil peluang ini untuk buat bisnes kecil-kecilan terutama dekat nak raya ni. Bukan musim  ni aje...peanut candy ni juga sesuai dijadikan gift pack untuk majlis hari lahir, perkahwinan, door gift dan lain-lain. Boleh packing mengikut kesesuaian anda.
                         1 KG ADA LEBIH KURANG 90 -100 BIJI.


2 Pakej Harga untuk anda...(NEW STOCK 2 TIMES A WEEK)

Harga belian runcit            : 1 kg RM 28.00
Harga pengedar (borong): - 1 kg RM 24.00 (Mininum order 4 kg )
                                          - 1 kg RM 23 aje( 10  kg ke atas)
                                          - 1 kg RM 22.50 (30 kg ke atas)
                                          - 1 kg RM 22     ( 50 kg ke atas)
                                          - 1 kg RM 21     (100 kg ke atas)

KEPADA YANG NAK AMBIL SENDIRI... HARGA BOLEH RUNDING LAGI BERDASARKAN KUANTITI.....call/sms ye...

P/s Untuk yang nak beli banyak tapi tak nak bisnes..just nak bagi saudara -mara....anda juga akan dapat harga pengedar. Pendek kata... nak dapat harga murah...orderlah 4kg ke atas.

PENGHANTARAN:
1.Penghantaran percuma area Klang dan Shah Alam.
2.Lain-lain kawasan Lembah Klang lain....call dulu untuk rundingan. Biasanya ..tunggu kat mana-mana area Shah Alam ...USJ atau kat mana2 yang boleh consider..

3.Yang jauh-jauh... servis kurier yang paling murah:
- 1 KG  hingga 5 KG   : RM 9.00
- Tambahan setiap KG : RM 1.50

4-SPECIAL KURIER TO KL- RM 8 sahaja (1-10kg)..tambahan RM0.80 utk setiap kg.
Rasanya inilah kos penghantaran yang paling MURAH tetapi CEPAT .

PERKHIDMATAN LAIN:
1.Saya akan beri idea dan runding cara untuk pasarkan produk dan perkongsian pengalaman pengedar-pengedar lain.
2. Bagi yang membeli 10kg... kalau sudi ...saya akan paparkan nama dan no.tel anda dalam blog ini sebagai pengedar untuk membantu sale anda.

SIAPA YANG DAH BELI....



- Ina @ Penang          : 6 kg + 10 kg      
- Samihah @ Perak     : 5kg+10kg+ 20kg 
- Rozana @ Seremban      : 4 kg 
- Farhana @ Jitra, Kedah  : 4kg   (13/8/10)..sampai pada 16/8
                                                           sbb cuti weekend
- As @ Shah Alam            : 4 kg   (13/8/10)..hantar sendiri
- Man Waja  @ Klang       : 6 kg
- Ain @ Klang                  : 4 kg
- Mr.Az @ Penang            : 20 kg   (19/8/10)..dah sampai on 20.8.10
- Kam @Shah Alam          : 10 kg  (21/8/10)..hantar sendiri
- Kak Eby @ Puchong       : 30 kg  (21/8/10).. hantar half way
- Kak Faridah @Gombak    : 23 kg  (21/8/10)..hantar half way kat Shah Alam
- Samihah                       : 16 kg (23/8/10)..order kali ke-4 dah..
- Brother Bo @ Shah Alam : 10 kg (24/8/10)...ambil sendiri kat Klang
- Ummi Bashah @ Penang : 20 kg (26/8/10)...kurier
- Ina @ Putrajaya             : 4 kg  (27/8/10) ..kurier
- Zulkifli @ Johor              : 21 kg (27/8/10)...kurier
- En.Razlan @ Cheras       : 6kg    (28/6/10)...ambil sendiri
- Ain @ Klang                  : 4 kg + 8 gift pack ..hantar sendiri
- Hasliza @ KL                 : 12 kg
- Kak Pah @ Kelantan       : 10 kg
- Zura @ USJ                   : 4 kg
- Samihah @ Perak           : 10 kg
- Nur Aziera @ Putrajaya   :  4 kg
- Farah @ Subang             : 5 kg
- Norizah @ Shah Alam      : 6 kg
- Kawan-kawan kat sekolah: 10 kg
- Lin @ HTAR                    : 7kg
- Lili @ Bkt Jalil                : 8 kg
- Kak Rosidah@ Kuantan    : 4 kg








TQ....sebab sudi order kat sini. Kalau bisnes ok.. orderlah lagi.. kalau nak tanya pasal marketing pun boleh..

Siapa selepas ini? Hubungi saya...Dinis Mum.. 012-6746694

                                                 PEK 1/2 KG...ANGGARAN 40-45 BIJII
Saya pek untuk kawan-kawan yang nak rasa....RM5.00

3 comments:

akuzle said...

mcm lazat jeks...ehehehhe

ina said...

Nak komen nie peanut candy memang sangat sedap...saya dah belipun 6kg..utk makan n bisnes jugak..memang murah betul kt dini's world ni tak dapat kat tempat lain,service penghantaran begitu cepat hari nie order, esok tghari dah sampai kat depan pintu.

~Blabberina~ said...

mmg sedap..tp sy slalu dpt drpd pakcik n adik yg kat luar negara..

klu nak biskut raya,carila saya ek..kat klang juga =)